maanantai 4. lokakuuta 2010

Aloitus - Kuka? Miksi?

Moro moro kaikille jotka tänne eksyvät.

Tarkoitus olisi siis pitää päiväkirjaa elämästä uuden Citroën C4:n kanssa. Autohistoriasta ajattelin tehdä vielä oman postauksen, mutta kerrottakoon sen olevan melko Ranskalaispainotteinen. Pelkästään autoilusta ei kirjoitettavaa aina löydy, joten varmaan muitakin lähes yhtä kontroversiaaleja aiheita tulen käsittelemään.

Kirjoittajasta sen verran, että olen hieman neljännesvuosisadan ikäinen Jyväskyläläinen yliopisto-opiskelija. Tällähetkellä opiskelen siis Jyväskylän yliopistossa, Informaatioteknologian tiedekunnassa, tavoitteena maisterinpaperit joskus tulevaisuudessa.

Talouteen kuuluu kaksi henkilöä. Silloin kun opiskelut ja muu siihen liittyvä ei syö valtaosaa ajasta, elätän itseni lähinnä kuorma-autoilemalla sekä tekemällä ah niin ihania järjestyksenvalvojan töitä. Teen myös satunnaisesti palvelututkimuksia (ns. mystery shopping jos halutaan olla trendikkäitä). Nykyään tosin vähenevässä määrin johtuen valtion ikävästä suhtautumisesta töihin, joissa palkka on pienempi kuin työstä aiheutuvat kulut ja niistä maksettavat kulukorvaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti