keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ostoja: SNH&JNJ ja myyntejä(rahastot)

Salkkuuni on viimeaikoina pamahtanut muutama uusi tulokas.

Ensimmäinen hankinta oli Senior Housing Properties Trust. Kyseessä on varsin kohtuullisella osinkotuotolla varustettu REIT, joka nimensä mukaan vuokrailee vanhainkoteja. REIT osakkeiden hinnat ovat korkopeloista hieman laskeneet, joten ajattelin avata position myös tähän. Osittain tämä sijoitus on päällekkäinen aiemman hankintani (HCP) kanssa. HCP:n kurssi on lasketellut, joten harkitsin myös lisäsijoitusta kyseiseen osakkeeseen. Päädyin kuitenkin hajauttamaan riskiä ja ottamaan toisen, hieman vastaavan puljun rinnalle. 

Toinen hankinta oli Johnson & Johnson. Osinkoaristokraatti ja lääkefirma kuullostavat noin lähtökohtaisesti jo houkuttelevalta ajatukselta, ja kun JNJ:n kurssi valahti alle sataseen, nappasin puljua mukaan. JNJ on niitä firmoja, joista on kirjoituksia netti pullollaan, joten tarkempaa analyysiä löytänette esimerkiksi Dividend Mantrasta.

Varaudun lähiaikoina suurempaan hankintaan, joten myin nykyisten kuukausisäästöjen kanssa päällekkäiset indeksirahastot pois. Veroja tietysti tulee maksuun, mutta nyt kun osakkeiden arvostukset ovat varsin korkealla, koin mielekkäämpänä vaihtoehtona myydä sijoituksia kuin ottaa lisää velkaa.

1 kommentti:

  1. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
    Blogi: https://priestade.blogspot.com
    WhatsApp +2347059715465

    VastaaPoista