maanantai 11. lokakuuta 2010

Citroën huolenpitosopimus

Uusiin Citroën henkilöautoihin on saatavana huolenpitosopimus kiinteällä kuukausihinnalla kolmeksi vuodeksi. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa maksimissaan toiset kolme vuotta. Huolenpitosopimuksen avulla autokustannukset ovat hyvin ennakoitavissa, sillä huolenpitosopimus kattaa kaikki säännölliset ja yllättävät kulut, lukuunottamatta renkaita, veroja ja katsastuksia. Huoltosopimukseen sisältyvät myös polttimot ja pyyhkijänsulat, joten varsin kattava paketti on kyseessä.

Lisäpalveluista täytynee mainita Tiepalvelu (kuuluu hintaan), renkaiden kausivaihto 2x vuodessa (3e / kk), sekä mahdollisuus renkaiden kausisäilytykseen.

Huolenpitosopimuksen hinta määräytyy ajokilometrien mukaan, joten haittapuolena asiakas joutuu arvioimaan kilometrit etukäteen. Ylimenneistä peritään lisämaksua, mutta alisuoritteista ei rahaa saa takaisin. Tietysti jos oma auto kuuluu niihin yksilöihin, joista ei käyttöiän aikana hajoa mitään yllättävää, on huolenpitosopimus huomattavasti pelkkiä määräaikaishuoltoja kalliimpaa. Toisaalta taas, kulujen ennakoitavuus ja huoltojen helppous puhuvat sopimuksen puolesta. Huolenpitosopimus myös tietyllä tapaa jatkaa "takuuta" yhdellä vuodella.

No se tuote-esittelyistä, itse päätin ottaa huolenpitosopimuksen omaan C4:ään. Järkeilin asian seuraavalla tavalla: Jos tällaista palvelua tarjotaan, enkä sitä ota, voin olla varma siitä että kaikki mahdollinen hajoaa. Jos taas otan palvelun, se on eräänlainen varmistus sille ettei mitään muuta kuin rahaa mene hukkaan. Lisäksi autoilusta tulee helpompaa, eikä mahdollisten huoltojen tullessa tarvitse kättä painaa kyynärvartta myöten taskunpohjalle. Aion tässä blogissa siis myös raportoida huolenpitosopimuksen toimivuudesta, ja toivottavasti tämä auttaa tulevia Citroënisteja puntaroimaan kannattaako kyseiseen palveluun rahojaan laittaa.

Ensimmäinen kokemus huolenpitopalvelun toimivuudesta tuli tänään, kun säätiedotus alkoi ikävästi näyttää lumisateen merkkejä seuraaville päiville. Karautin Sitikalla valtuutettuun huoltoliikkeeseen ja astelin marmoritiskin ääreen. Marmoritemppeli näytti perinteisen tyhjältä, sillä valtaosa henkilökunnasta oli teillä tietämättömillä. Hetken odoteltuani, ja katseltuani marmoritiskin pienistä digitaalisista kuvakehyksistä erilaista autovalmistajien markkinointipropagandaa, havaitsin horisontista ripeällä askelluksella lähestyvän miehen tummassa puvussaan. Tunnistin miehen automyyjäksi ja pysäytin hänet. Kysyin automyyjältä, että mahtaako tästä liikkeestä saada palvelua.

Hieman hölmistyneen oloinen myyjä kysyi millaista palvelua etsin. Sanoin tarvitsevani huoltopalveluita, ja myyjä kävikin hakemassa paikalle hieman kyllästyneenoloisen mieshenkilön, joka paljastui Citroën huoltopäälliköksi.

Tiedustelin aikaa renkaanvaihtoon. Aluksi huoltopäällikkö vaikutti olevan hieman ihmeissään ja silmistä paistoi kysymys "kuka nyt merkkiliikkeeseen tulee renkaita vaihdattamaan". Ilmoitin että minulla on huolenpitosopimus johon kausivaihto kuuluu. Ääni muuttui kellossa samantien, ja huoltopäällikkö varasi ensimmäisen minulle sopivan ajan. Samaan hengenvetoon hän tiedusteli muita mahdollisia korjaustarpeita tai tarkastuskohteita. Mainitsin, että kulutuslukemat ovat hieman kovat ja pyysin tarkastamaan hieman kireäksi havaitsemani käsijarrun. Tiedot kirjattiin ylös ja käsijarrukin kuulemma aiotaan tarkastaa renkaanvaihdon yhteydessä. Huoltomies kyseli vielä haluani siihen, että he tarkastaisivat nivelten yms kuntoa, jos vaikka olisivat päässeet kuukaudessa löystymään.

Sanoin, että minun puolesta saavat tehdä niin paljon tarkistuksia kuin ehtivät, mutta tarvitsen autoni takaisin tunnin päästä. Tämä kelpasi huoltomiehelle, huomenna sitten selviää miten todellisuudessa hommat hoituvat. Ensikokemukset huolenpitopalvelusta olivat kuitenkin positiiviset, tunsin saavani parempaa asiakaspalvelua kuin edellisen Citroënin kanssa, jolla kyseistä palvelua ei ollut. Silloin päädyin useimmiten läheisen nyrkkipajan asiakkaaksi, sillä heidän hintansa olivat kilpailukykyisemmät ja palvelukin tuntui kiinnostavan enemmän. Ilmeisesti siis palveluhalukkuuteen vaikuttaa se, mistä rahat firmalle tulevat - köyhältä kansalaiselta vai suuremmalta maahantuojalta.

61 kommenttia:

 1. Hei
  CALIFORNIA terry'm Jennifer, kun olen vihdoin löytänyt todisteita näiden loitsuja kuin DR.musa auttanut monia ihmisiä saamaan heidän läheisiään ja rikkoutuneiden perheiden takaisin, minä häneen yhteyttä kautta hänen sähköpostiosoitteensa drmusaspelltemple@gmail.com koska olin epätoivoisesti päästä minun saada miehensä takaisin. Elämä ilman mieheni olieen katastrofi minulle ja kaksi lasta. Halusineen dramaattinen muutos ja mielestäni ehkäde ihmelääkettä. Keskusteltuaande päätöslauselma DR. Muse, joka antoi minulle toivoa, että minun avioliitto palautetaan. Olin varma, että mieheni tulee kotiin ja hän teki! On hienoa, että olette tehneet minulle, tämä suuri oikeinkirjoituksen pyörille apuasi on korvaamaton! En tiedä mitä olisin tehnyt ilman DR. Muse, DR. Musa tekee työnsä niin, että se on järjestetty ja hyvin toimiva, hyvin mielestäni se on paras syöttäjä voin luottaa, kun se tulee kaikenlaista loitsun, joka jäi puhumatta heidän loitsuja toiminut, jos tarvitset apua , ota häneen yhteyttä sähköpostitse: drmusaspelltemple@gmail.com tai ota häntä läpi hänen verkkosivuilla: drmusaspelltemple@gmail.com
  Tai voit saada häneen yhteyttä kautta hänen matkapuhelin: +2349033455855 ja vakuutan teille, että asiat kääntyvät ympäri sinulle ....

  VastaaPoista
 2. Todistukseni Olen TERA MCCARTHY maasta Iso
  valtion, haluan sanoa tämän selvästi sen on
  yllätys, että riippumatta siitä,
  Internet-petoksen, voisin silti tavata joku tämän
  aito, en ole täällä puhua suhde, joten
  älä tulossa kuulla
  että, mutta sen jotain täydentäviä, i
  hakivat varten merkintä työhuoneessani varten
  viimeksi kuluneen vuoden aikana, mutta pomoni kysyi minulta
  antaa hänen kanssaan, tai ei edistäminen, kun tapasin DR. joka toimii Intian kirkossa taikaa hän loitsun varten
  minua ja pyydä minua menemään
  toimivat ja mitä tulee
  tapahtua, menin töihin ja näki minun kirjeellä
  merkintä odottaa minua pöydälläni, vain
  kuten siitä, että olin niin hämmästynyt, mutta olen velkaa
  hänelle kiitos ... .go hänelle hän tulee olemaan
  apua, ja yritä antaa hänelle mahdollisuuden
  hän tarvitsee, jossa on mahdollisuus saattaisi
  muuttaa koko elämän ...
  church_ofmagic@outlook.com
  Hei ystävät, Nimeni on Livinus James. Olen
  alkaen United valtion mutta minä perustuu Espanjassa. Been
  Espanjassa asuvat vuosia now.i koskaan uskonut
  kaikissa oikeinkirjoituksen casting.Have on huijatuksi
  monet eri people.I menettänyt toivonsa them.My
  ex vasen me.I oli devastated.I kadottanut job.My
  paras ystävä näki minun plight.Then hän
  esitteli minut DR.MIKE kerrottiin
  hänen työnsä on real.Never uskotaan kunnes sain
  touch kanssa him.He teki loitsun minulle. minä
  takaisin kaikki rahani ja Oma ex palasi
  alle 72hrs.I muistutettiin minun luonani
  on work.Was jopa edistää immediately.I
  voinut uskoa on todellinen loitsu pyörän
  siellä joka ei todellinen spells.I vain maksettu
  arvostusta jälkeen loitsu oli worked.He
  ei veloita kukaan kunnes loitsu on
  worked.You kaikki ei pitäisi pettää kaikki
  nämä Scammed että tässä rahalle.
  DR. MIKE ei charge.You voi vain
  maksaa tuotteet loitsu worked.Try
  hänelle ja katso, mitä olen saying.These ovat
  muutamia asioita hän tekee
  * HALUATKO rikastua
  * Vetoaminen RAHAA RITUAL
  * Tarkastaaksesi, onko ONLINE laina REAL
  * HE Palauta menetetyt ystäville 24h.
  * Etähallinta ystäville.
  * KAIKKI loitsu valu & VOODOO
  TYÖNTEKIJÄ.
  * IS parantaja pitkät RATKAISEMISEKSI
  Ongelmia? TÄMÄ on tilaisuutesi
  OLLA
  Auttoi nopeasti.
  * GET RIDE MITÄÄN noituus, huonoa onnea
  &
  Kirouksiaan.
  * ASIANTUNTIJA etäisyyden HEALING
  * Tuomioistuimissa käsiteltyjä asioita vaikka yksi tuomitaan
  [JOS
  Siellä on mahdollisuus hakea muutosta]
  * IS jotkut elin JEALOUS KANSSA
  Suhde?
  * Keskeneräisiä töitä BY muiden lääkäreiden-IF
  EI
  TÄYTETTÄVÄ-Tule luokseni.
  * OLETKO pakotetaan avioero?
  * HE Estä pahanhajuinen tuurillakin ja Jealousy.
  * VOITONTAHTO Hevoset ja uhkapeli.
  * Hän voi estää joitakin ONE HÄIRITÄ
  KANSSA
  Teidän suhdetta.
  * DO haluat olla LAPSET
  SINUN
  VALINTA
  * HALUATKO QUICK MARRIAGE
  EHDOTUS?
  * HE voi puhdistaa IHMISET
  Talot, YRITYSTEN
  JA Ominaisuudet huonoa onnea.
  * Tarvitsetko LIIALLISIA seksuaalista valtaa
  JA
  VAHVA Erektio.
  * NAISET, tullut TAMPON. Se
  Auttaa sinua ei menettää LIITTYVÄT
  ALUKSET
  Koska se tekee YOU SWEET, lämmin ja
  TIUKKA.
  Voit saada häneen yhteyttä kautta
  SÄHKÖPOSTIOSOITE
  {Church_ofmagic@outlook.com}
  sivusto: http: //churchofmagicindia.simplesite.com

  VastaaPoista
 3. Olen hyvin onnellinen tänään perheeni kanssa. Minun nimeni on Rebecca Thomas, joka asuu Yhdysvalloissa. Aviomies on jättänyt minut hyvää 3 vuotta ja rakastan häntä niin paljon, olen etsinyt tapaa saada hänet takaisin sen jälkeen. Olen kokeillut monia vaihtoehtoja, mutta hän ei palannut, ennen kuin tapasin ystävän, joka räpytti minulle Dr. ogalalle oikeinkirjoittajan, joka auttoi minua palauttamaan mieheni 2 viikon kuluttua. Minä ja mieheni elävät onnellisina yhdessä tänään, että mies on hieno, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse ogalaspelltemple@gmail.com ... Nyt neuvomaan vakavia henkilöitä, jotka ovat joutuneet tällaiseen ongelmaan ottamaan yhteyttä häneen nopeasti maksu .. Hän aina hello, nyt minä kutsun häntä isälleni

  VastaaPoista
 4. TODISTUS

  Nimeni on Safina Jakov, minä olen Puolasta ja jakan tämän maailman tosi elämäntarinaani, haluan maailma tietää erinomaisesta ja rehellisestä suuresta miehellisestä Akinista Akinista, minulla oli ongelmia minun aviomies ja hän meni eroon eroon, koska minulla ei ollut lasta hänelle 9 vuoden avioliiton jälkeen ja etsin apua kaikkialla, tiedän, että voisi auttaa minua ja näen yhden ilmoituksen, josta puhutaan Dr Akinista miten hän voisi auttaa häntä 24 tuntia, otin nopeasti yhteyttä, ja hän kertoi minulle, että hän auttaa minua ongelmani kanssa 48 tuntia en ollut varma hänen sanoista, toistaiseksi hän toi takaisin mieheni, joka jäi alle 48 tunteina ja mieheni paluun jälkeen olen onnellinen nainen maan päällä, koska olen raskaana poikavauva, todistan tänään, koska kerroin tohtori Akinille, että annan maailman tietää hänestä ja jopa niille, jotka tarvitsevat ratkaisu elämäsi ongelmiin, ota hänet yhteyttä tähän päivään mennessä ja ota yhteyttä: WhatsApp ja Viber Chat: +27656406432. Sähköposti: akinsolutiontemple@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olen saanut takaisin entisen poikaystäväni kanssa DR OKOSUNin avulla, joka on paras loitsujarru verkossa, ja suosittelen DR OKOSUNia kaikille, jotka tarvitsevat apua! .. Haluan todistaa, kuinka sain takaisin poikaystävänsä sen jälkeen kun hän murtautui minä olemme olleet yhdessä kolme vuotta, äskettäin sain selville, että poikaystäväni oli yhteydessä toiseen tyttöystävään, kun kohtasin häntä, se johti riitoja ja lopulta hajosi kanssani, yritin kaikki voisin saada hänet takaisin mutta kaikki turhaan, kunnes näin viestin suhteellisuusfoorumissa, jossa kerrottiin oikeinkirjoituskoneesta, joka auttaa ihmisiä saamaan takaisin kadonneen rakkautensa rakkauden oikeinkirjoituksen kautta, aluksi epäilen sitä, mutta päätin kokeilla sitä, kun otin yhteyttä tähän loitsuan ja hän kertoi minulle, mitä tehdä, ja tein sen, Sitten hän teki rakkauden oikeinkirjoituksen minulle. 28 tuntia myöhemmin poikaystäväni kutsui minua minulle ja kertoi minulle, että hän menettää minut niin paljon, niin hämmästyttävä! Niinpä hän palasi samana päivänä, ja hänellä oli paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi hänen vikaansa ja hänen aiheuttamastaan ​​kivusta. Sitten siitä päivästä lähtien suhde oli nyt voimakkaampi kuin ennen, kaikki kiitosDR OKOSUNille. hän on niin voimakas, ja päätin jakaa tarinani internetissä, että DR OKOSUNreal ja voimakas oikeinkirjoitin, jota minä aina rukoilen elää pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex-taaksepäin tai miehesi muutti toiseen nainen, älä itke enää, ota yhteyttä tähän voimakkaaseen oikeinkirjoittajaan. Seuraavassa hänen yhteystietonsa: Lähetä hänelle sähköpostia osoitteeseen: okosunhomeofsolution@gmail.com tai soita tai soita 2348052523829

  VastaaPoista
 6. Nimeni on NAOMI, olen kotoisin Yhdysvalloista
  löytää todellinen rakkauskirjailija? rakkauskirjailija, jonka teokset ovat osoittaneet tuloksia? sähköpostitse tohtori, Sango. parane murtuneesta sydämestä "Olen niin iloinen, että aviomieheni palasi jättäessään minut toisen naisen kanssa", ota yhteyttä spellspecialistcaster937@gmail.com auttaakseen kiireellisesti palauttamaan entisen rakastajasi 12 vuoden avioliiton jälkeen, kun mies oli käynyt yhdessä tai toisessa riidessä ennen kuin hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Minusta tuntui, että elämäni oli ohi ja lapseni ajattelivat, että he eivät koskaan näe isäänsä enää. Yritin vain olla vahva lasten takia, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni vaivanneita kipuja, sydämeni tulvi kipuihin ja särkyihin, koska olin todella rakastunut mieheni. Ajattelen häntä päivä ja yö ja toivon aina, että hän voisi tulla takaisin luokseni. Olin todella innoissani ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin sivuston, joka ehdotti tohtori Sangoa auttamaan sinua palaamaan nopeasti raiteilleen. Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi mitä tehdä ja minä tein, sitten hän teki rakkaussanan, mies todella soitti minulle ja sanoi, että kaipaisi minua ja lapsia niin paljon, niin upeaa !! Joten hän palasi sinä päivänä rakkaudella ja ilolla, anteeksi virheestään ja tuskasta, jonka hän oli aiheuttanut minulle ja lapsille. Siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin se oli aikaisemmin, kaikki kiitos tohtorille, Sangolle. hän on niin voimakas ja olen päättänyt jakaa tarinasi verkossa, että tohtori, Sango on todellinen noita, joka rukoilee aina pitkän elämän ajan auttaakseen vaikeuksissa olevia lapsiaan, jos olet täällä ja tarvitset entisen rakastajan. tai pelasta avioliitto pian. Älä enää käännä. Ota yhteyttä tohtori Sangoon nyt. Tämä on hänen yhteyshenkilö, lähetä hänelle sähköpostia. Sähköposti: spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä ja lue dr. Dr.Pellar sähköpostitsean drpellar@gmail.com sähköpostitse, jos tarvitset vahvaa rakkausloitsua rikkoutuneen suhteen ratkaisemiseksi.
  Nimeni on jimmy
  Kun olin kuusi kuukautta raskaana toisen lapseni kanssa, eron mieheni. Siitä lähtien kun vauva tuli raskaaksi, olimme erimielisiä ja kiistellen, hänellä ei enää ollut rakkautta tai luottamusta häneen, joten hän erotti minut. Ja kaikilla näillä pillillä yritin kaikkia erilaisia ​​keinoja sen palauttamiseksi, ja kokeilin myös muutamia erilaisia ​​magiapyöriä kotimaassani, mutta yksikään niistä ei pystynyt palauttamaan Tomia minulle. Vain Dr.Pellar takasi kiireellisen 48 tunnin taikuukokoelman ja vakuutti minulle, että mieheni on jälleen kanssani. Kirjoitan kiittääkseni kiitoksia lupauksen pitämisestä ja lahjakkaan ja suuren voimanne hyödyntämisestä kotiin saattamiseksi. Olin iloinen voidessani tietää, että olet erikoistunut rakastajien sitomiseen. Kiitos, herra, siitä, että autat minua elämäni pahimpina aikoina, että olet niin suuri taika taikuri ja että olet antanut minulle rakkauden taian, joka toi minulle niin paljon iloa avioliittoini. Mieheni on palannut ja lupaan koskaan jättää minut uudestaan. Jos epäilet hänen kykyjään, usko minua. Sinun pitäisi pystyä. Se kannattaa tavoilla, joita et edes voi kuvitella. Jos olet nyt vahvempi ja tarvitset vahvaa ja kiireellistä rakkauden rakkautta palataksesi ystävällisesti otettu Dr.Pellar, on tällä hetkellä ainoa vastaus rikkoutuneen suhteen tai avioliiton palauttamiseen. lähetä hänelle sähköpostia drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen seurannut tätä blogia koko ja nyt
  HALUAN JAA TESTIMONIOSI, NIMI ON USKON, ASENAN KANADASSA.
  Olen seurannut tätä blogia jo jonkin aikaa ja tänään tunsin, että minun piti jakaa tarinasi, koska olin myös uhri. Oltuaan hänen kanssaan seitsemän vuotta, hän erotti minut, teki parhaani palauttaakseni sen, mutta kaikki oli turhaa, halusin epätoivoisesti häntä siitä rakkaudesta, jota minulla on häntä kohtaan, pyysin häntä kaikkien kanssa, lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelman äidilleni ja hän ehdottaa, että otan yhteyttä Dr.Pellar-nimiseen loitsuun auttamaan minua lausumaan loitsun palauttamaan sen, mutta en koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla samaa loitsua, ja hän kertoi minulle. En enää ole huolissani siitä, että entisen aviomieheni kanssa kaikki olisi kunnossa, hän yllättäen loitsut loitsun puolesta toisena päivänä, se oli noin klo 16.00. Entinen soittajani, olin niin yllättynyt, vastasi puheluun ja kaiken mitä hän sanoi, hän on pahoillani kaikesta mitä on tapahtunut, että hän halusi minut takaisin, että hän rakasti minua niin paljon. Olin niin onnellinen, että se oli minulle hyvä, joten aloimme elää yhdessä. Siitä lähtien olen luvannut, että jokaisella tunnetullani on suhteita, ja autan sellaista henkilöä osoittamalla ainoalle todelliselle ja voimakkaalle velholle, joka on auttanut minua ratkaisemaan ongelmani ja on toisin kuin kukaan uskottomana. Kaikille, jotka tarvitsevat apua täällä, on Dr.Pellar ja voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Rakastan avioliittojen todistusten jakamista ja nimeni on rakkaus. Mieheni ja minä olemme naimisissa yli 15 vuotta. Tapasimme, kun olin 22 ja hän oli 27. Yhdessä tunsimme paljon tunteita. Avioliitossamme oli valtavia taisteluita ja sydäntä särkyviä tilanteita, mutta näytimme aina vahvemilta toiselta puolelta. Yhtäkkiä mieheni ilmoitti avioerostani, olin sokea! En nähnyt hänen tulevan, en tiennyt merkkejä. Hän lopetti vihkisormuksensa käytön, enkä ajatellut sitä. Hän ei näytä minulle seksuaalisesti houkuttelevalta. En voinut itkeä koko ajan, koska minulla oli paljon kipua. Olin täysin masentunut, kunnes löysin tohtoriSangon, afrikkalaisen kaaderin, josta kaikki puhuivat verkossa, ja lähestyin häntä rakkaudella. Haastattelumme aikana hän vakuutti minulle, että hän palaa mieheni luo vähemmän kuin 48 tuntia sen jälkeen, kun hänen loitsunsa oli lausuttu. Se näytti mahdottomalta. Et usko, että 24 tunnin kuluttua aviomieheni soitti minulle, pyytäen unohtamaan kaiken, mitä hän sanoi avioerosta. Olin täysin yllättynyt! Perheessäni on ollut niin paljon rakkautta siitä lähtien, kun olen käyttänyt hänen loitsujaan. Hän on uskomaton ja loitsut toimivat niin nopeasti. Nyt aviomieheni rakastaa minua paljon enemmän kuin ennen. Voit myös ottaa yhteyttä Dr.Sangoon, jos sinulla on avioliitto tai parisuhdeongelma. voit ottaa yhteyttä Dr.Sangoon hänen sähköpostinsa kautta; spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

  VastaaPoista
 11. Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

  VastaaPoista
 12. Tämä on todistukseni tohtori omoogunin hyvästä työstä, joka auttaa minua nimeni on felisha .... Olen celina-meripihkaa Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Ja olen pahoillani tämän asettamisesta nettiin, mutta minun on pakotettava tämän maailman parhaan oikeinkirjoituksen tekijän, joka toi takaisin mieheni, joka jätti minut viimeisen 3 vuoden ajan, tapaamaan lopulta tätä miestä blogisivustolla, jonka yksi on asiakas Apua, selitin hänelle kaiken ja hän kertoi minulle kuullusta oikeinkirjoituksen pyytäjästä ja antoi minulle sähköpostiosoitteen kirjoittaakseni oikeinkirjoittajalle kertoakseni hänelle ongelmasi. Vain 2 päivässä mieheni oli takaisin luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, sir, kaikki mitä sanoitte minulle, tapahtuu ja kiitos sir. Ole hyvä ja halua kertoa kaikille, jotka etsivät ratkaisua heidän ongelmaansa, suosittelen, että otat ystävällisesti yhteyttä tähän oikeinkirjoituksen ohjaaja omooguniin. Hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoituksen sanoja sanoo, mitä tapahtuu, koska kaikki mitä loitsu Pyöräilijä kertoi minulle tapahtuvan. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: hänen sähköpostiosoite on Dr.omooguntempleofanswer@gmail.com tai suoraan WhatsApp +2348149416142

  VastaaPoista
 13. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tämä on todistukseni päällikkö Eli Markin hyvästä työstä, joka auttaa minua .... Olen Ann Earnis Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa. Tämän oikeinkirjoittajan avulla palasi takaisin mieheni, joka jätti minut pois viimeisen 3 vuoden ajan. Tapasin lopulta tämän miehen blogisivustolla, jonka eräs on asiakasapua, selitin kaiken hänelle ja hän kertoi minulle oikeinkirjoittajan, josta hän tiesi, ja hän antoi minulle whatsappinsa kirjoittaa oikeinkirjoittajalle kertoa hänelle ongelmasi. Vain 2 viikossa mieheni palasi luokseni. Haluan vain kiittää teitä totuudenmukaisesta ja vilpittömästä loitsunpitäjästä, herra kaikki, mitä sanoitte minulle, on tapahtunut ja kiitos sir. Haluan kertoa jokaiselle, joka etsii ratkaisua ongelmaansa, kuulla ystävällisesti tätä oikeinkirjoittajaa, hän on todellinen, hän on voimakas ja mitä tahansa oikeinkirjoittajan kertoa mitä tapahtuu, koska kaikki mitä oikeinkirjoittaja sanoi minulle tuli ohittaa. Voit ottaa häneseen ystävällisesti yhteyttä: whatsapp + 2349015088017, sähköposti: markmonroy869@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Lopulta onnellisuuteni palauttaa velho nimeltä Dr.Pellar. Olen May Debra Britanniasta. Haluan kaikkien tämän sivuston tai foorumin liittyvän minuun kiitos Dr.Pellarille siitä, mitä hän on tehnyt minulle ja lapsilleni. Olen ollut naimisissa aviomieheni kanssa viisi vuotta ja asunut onnellisina yhdessä vuosien ajan matkalla Brasiliaan työmatkalle, jossa hän tapasi tämän prostituoidun, joka nieli hänet vihaamaan minua ja lapsia, ja minä vain rakastin häntä. Kun aviomieheni palasi tavasta, jolla hän ei pelannut, rooli on kuin mieheni ja hänestä on tullut vieras. Hän matkusti Brasiliaan joka kuukausi. Olin niin hämmentynyt ja etsin tapaa tuoda se takaisin. Eräänä uskollisena päivänä kävellessäni tietokoneen läpi, näin todistuksen tästä voodoo-papista, Dr.Pellarista. Todistus korosti hänen vahvaa loitsuaan ja sitä, mitä hän voisi tehdä hyvin. Hoita syöpä, HIV / aids, koronavirus postitse, hylkää innostunut rakkautesi ja vapauta rahat. Olin yllättynyt ja kysyin: "Miksi maailma ei tiedä tästä voodoo-papista", mutta olin epätoivoinen, joten yritin. Otin hänen kanssaan yhteydenoton kautta, jonka näin paikalla. (Drpellar@gmail.com). Hän vastasi ottaessani yhteyttä häneen, selitti hänen kärsimyksensä ja vakuutti minulle, että saan lohdutusta hänen voimakkaalla taikuudellaan. Annoin hänelle työn aloittaa työn, ja viikkoa myöhemmin mieheni tuli Brasiliasta ja pyysi nöyrästi antamaan minulle anteeksi. Olin hetkeksi ilman sanaa, kunnes suutelin häntä. Kuka tahansa kiinnostunut ottamaan yhteyttä tähän voodoo-pappiin, älä pelkää tai epäile lopettamista. Ota yhteyttä häneen sähköpostitse: drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Erotin aviomiehestäni, kun olin kahdeksan kuukautta raskaana toisen lapseni kanssa. Olimme olleet naimisissa vain vähän aikaa ja meillä oli toinen lapsi, joka oli 3-vuotias. Olimme kiistelleet ja riidelleet jatkuvasti ensimmäisen lapsemme hedelmöityspäivästä lähtien, emme enää rakastaneet eikä luottaneet häneen, joten hän erosi. Ja kaikki nämä ajat, olen kokeillut kaikkia erilaisia ​​tapoja saada hänet takaisin, olen kokeillut myös joitain erilaisia ​​taikureita muista maista, mutta yksikään niistä ei voinut tuoda Michealia takaisin minuun. Vain Dr.Sango takasi minulle kiireellisen 24-paluun ja hän vakuuttaa minulle, että mieheni on kanssani ennen 24 tuntia. Kirjoitan tarjotakseni kiitokseni ja syvän kiitokseni teille lupauksiesi pitämisestä ja lahjakkaiden ja suurien voimien käyttämisestä mieheni kotiin kotiin luokseni. Olin innoissani siitä, että erikoistutte rakastajien yhdistämiseen. En ole koskaan ajatellut koko elämäni aikana, että kirjoittaisin kiittääksesi jotakuta rakkauden taikuuden heittämisestä avioliittooni, mutta tämä päivä on saapunut! En ole koskaan ollut onnellinen elämässäni ja minusta tuntuu, että kaikki unelmani ovat toteutuneet nyt. Kiitos, Dr.Sango, että autat minua elämäni pahimpina ajanjaksoina, että olet ollut niin suuri loitsunkestäjä ja että rakastit taikuutta, joka on tuonut minulle niin paljon iloa. Jos epäilet hänen kykyjään, usko minua. Sinun pitäisi käyttää mahdollisuus. Se kannattaa tavoilla, joita et koskaan voi kuvitella, ota yhteyttä Dr.Sangoon sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Hei, nimeni on Elizabeth, käyin läpi artikkelin ja sain tietää miehestä nimeltä Dr.Pelar. Minua on lyöty erilaisissa asioissa eri kavereiden kanssa. Minun piti ottaa yhteyttä taikapyörään. Steve aikoi jättää minut toisen naisen luo. mutta pysyin positiivisena ja ajattelisin, että voisin saada hänet takaisin ja saada hänet pysymään. nauroi ja katseli, kuinka Dr.Pelar auttoi minua. Steve ja minä menemme naimisiin pian. Dr.Pelar on niin mukava mies, hän auttoi minua myös pysäyttämään sydänongelmani. Kiitos hänelle ja kiitos Jumalalle hänelle annetusta lahjasta. Jos sinulla on ongelmia, ota yhteyttä häneseen tällä sähköpostilla: drpellar@gmail.com
  Ota yhteyttä häneen seuraavaa ja katso hienoa työtä Dr.Pelarin kanssa:
  (1) Jos haluat entisen takaisin.
  {2} Jos etsit työtä
  (3) Haluat ylennyksen toimistossasi.
  (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat perässäsi.
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat saada avioliiton loitsuja
  (8) Poista sairaus kehosi loitsuista
  (9) loitsu
  (10) arpajaisten voittajanumerot.
  (11) Tuo takaisin kadonnut rakkaus
  ja paljon muuta.
  ota yhteyttä Dr.Pelariin hänen sähköpostinsa kautta; drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Vaimoni ja minä olemme naimisissa nyt noin 7 vuotta. Me olimme onnellisina naimisissa kahden lapsen, pojan ja tytön kanssa. 3 kuukautta sitten aloin huomata hänen omituisen käytöksensä ja muutama viikko myöhemmin sain selville, että vaimoni näkee jonkun muun. hän alkoi tulla kotiin myöhään töistä, hän tuskin välittää minusta tai lapsista enää, Joskus hän menee ulos eikä tule edes kotiin noin 2–3 päivää. Tein kaikkeni korjataksesi tämän ongelman, mutta kaikki johtavat epäonnistumiseen. Minusta tuli erittäin huolestunut ja tarvitsi apua. Selatessani yhtenä päivänä internetiä, löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että se voi auttaa ratkaisemaan avioliitto-ongelmat, palauttamaan rikkoutuneet suhteet ja niin edelleen. Joten tunsin, että minun pitäisi antaa hänelle mahdollisuus. Otin yhteyttä häneen ja hän teki loitsun minulle. Kolme päivää myöhemmin vaimoni tuli luokseni ja pyysi anteeksi tekemistään virheistä ja lupaa koskaan tehdä sitä enää. Siitä lähtien kaikki on palannut normaaliksi. Minä ja perheeni elämme onnellisina taas yhdessä. Jos tarvitset taikuutta pystyttävää taikapyörää, joka todella toimii, suosittelen ottamaan yhteyttä Dr.Sangoon. Hän ei petä sinua. Tämä on hänen sähköpostiosoite: spellspecialistcaster937@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mieheni ja minä olemme nyt olleet naimisissa noin 10 vuotta. Me olimme onnellisina naimisissa kahden lapsen, pojan ja tytön kanssa. 6 kuukautta sitten aloin huomata hänen outoa käyttäytymistään ja muutama viikko myöhemmin sain selville, että mieheni näki jotain. Hän alkoi tulla kotiin myöhään töistä, tuskin välittämättä minusta tai lapsista. Joskus hän lähtee eikä palaa edes kotiin noin 2–3 päivää. Tein kaiken voitavani korjata ongelman, mutta kaiken tämän turhaan. Olin erittäin innoissani ja tarvitsin apua. Eräänä päivänä Internetissä selatessani löysin sivuston, joka ehdotti, että Dr.Pellar voisi auttaa ratkaisemaan avioliitto-ongelmat, rakentamaan rikkoutuneen suhteen ja vastaavat. Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla sitä. Otin yhteyttä häneen ja hän loi minulle loitsun. Kaksi päivää myöhemmin aviomieheni otti minuun yhteyttä ja pyysi anteeksi tekemiään virheitä ja lupasi koskaan jättää minut uudestaan. Sittemmin kaikki on normalisoitunut. Perheeni ja asumme taas onnellisina yhdessä. Kiitos, Dr.Pellar. Jos tarvitset oikeinkirjoittajan, joka pystyy lausumaan oikeinkirjoituksen, joka todella toimii, suosittelen ottamaan yhteyttä häneen. Hän ei petä sinua. Tämä on hänen sähköpostinsa. Sähköposti: drpellar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. täällä jakaaksesi kokemukseni kaikille teille. Tietoja kuinka palautin
  aviomies, menimme naimisiin yli 9 vuotta ja saimme kaksi lasta. Se meni hyvin kanssamme ja olemme aina onnellinen. Kunnes eräänä päivänä aviomieheni alkoi käyttäytyä tavalla, jota hän ei voinut ymmärtää, olin hämmentynyt tavasta, jolla hän kohtasi minua ja lapsia. Myöhemmin samana kuussa hän ei tullut kotiin ja soitti minulle haluavansa avioeron. Kysyin, mitä tein väärin ansaitsemani tämän häneltä, kaiken, mitä hän sanoi, että hän haluaa avioeron, joka vihaa minua ja ei halua nähdä minua uudelleen Hänen elämänsä, olin hullu ja turhautunut en tiedä mitä tehdä, olin sairas yli 2 viikkoa avioeron takia. Rakastan häntä niin paljon, että hän oli kaiken minulle ilman häntä elämäni on epätäydellinen. Kerroin sisarelleni nykyisestä kunnostani ja hän kertoi minulle lääkäristä Sangosta, otin yhteyttä lääkäriin palauttaakseni mieheni takaisin minulle, hän kertoi minulle, että toinen nainen on ottanut mieheni, että vaimo kirjoitti hänet, se on miksi hän vihaa minua ja haluaa meidän avioituvan. Sitten hän vakuutti minulle myös, että seuraavien 48 tunnin aikana aviomieheni palaa minulle ja lapsilleni, kun hän on lopettanut loitsun seuraavien 48 tunnin aikana, aviomieheni kutsui minua anteeksi puhelimitse ja sanoi, että rakastaa minua edelleen niin paljon hän ei tiedä mitä hänelle tapahtui. Mutta tänään mieheni ja koko perheeni ovat jälleen onnellinen. Kiitos Dr.chamberc tekemästänne. Se ei olisi ollut mitään muuta kuin sinun avuksesi. Ota yhteyttä häneen sähköpostitse spellspecialistcaster937@gmail.com
  (1) haluaa entisen takaisin.
  (2) Sinulla on aina painajaisia.
  (3) ylennetään toimistossasi
  (4) Haluatko lapsen?
  (5) Haluat olla rikas.
  (6) haluat pitää aviomiehesi / vaimosi yksin sinua varten ikuisesti.
  (7) taloudellisen avun tarve.
  8) Haluatko hallita sitä avioliittoa?
  9) Haluatko houkutella ihmisiä
  10) Lasten puute
  11) tarvitsee aviomiehen / vaimon
  13) MITEN SAA LOTTORI
  14) EDISTÄVYYS
  15) SUOJELU
  16) LIIKETOIMINTA
  17) HYVÄ TYÖHEKIZO
  18) parannus kaikista taudeista.
  (19) E.T.C -tapauksen ratkaisu ottaa heihin yhteyttä sähköpostitemppelissäsi spellspecialistcaster937@gmail.com ja saada kaikki ongelmasi ratkaistuksi.

  VastaaPoista
 21. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
  Blogi: https://priestade.blogspot.com
  WhatsApp +2347059715465

  VastaaPoista
 22. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
  Blogi: https://priestade.blogspot.com
  WhatsApp +2347059715465

  VastaaPoista
 23. Kuinka voit korjata suhdettasi entiseen aviomieheseesi, mieheni jätti minut ja todellakaan en koskaan lakkaa rakastamasta häntä. Viiden vuoden eron jälkeen otin yhteyttä tohtori Sacreen, joka on loitsupyörä, joka auttaa minua ja mieheni palasivat takaisin minulle ja elämme tänään jälleen onnellisina yhdessä. Ota yhteyttä tohtori Sacreen kaikista suhdeongelmista, joista hän auttaa sinua, kirjoita WhatsApp
  +2349076034359 tai kirjoita hänelle sähköpostia sacretempleofpower@gmail.com

  Rouva Fien tammikuu.

  VastaaPoista
 24. Hei kaikki, nimeni on Gabriele Saksasta ja haluan sanoa jakaa todistuksen siitä, kuinka sain rakastajan takaisin, kun hän lähti minusta ilman syytä, mikä satuttaa minua niin paljon, koska rakastan häntä koko sydämestäni. En voinut päästää häntä irti rakkaudestani häntä kohtaan. Minun täytyi kokeilla kaikkia keinoja saadakseni hänet takaisin, kunnes ystäväni ohjasi minut voimakkaan miehen, tohtori Odudun luokse, joka näyttää minusta olevan jumala, koska hän ei vain tuonut takaisin rakastajani 24 tunnin sisällä, vaan myös auttanut minua hyvällä - onnen loitsu ja muut elämän asiat, jotka voin rohkeasti kertoa maailmalle, että tohtori Odudu on suurin ja mies, jolla on kullan sydän. Käytän tätä mediaa tavoittamaan kaikkia ilmoittamaan heille kuinka onnellinen olen tänään tohtori Odudun avulla. Ihmiseni, jotka siellä kohtaavat 1 tai 2 ongelmaa avioliitossaan, parisuhteessaan tai muissa asioissa, neuvon sinua ottamaan yhteyttä tohtori Odudu hänen sähköpostitse: odudutempleofanswer@gmail.com


  Kaikki kiitos tohtori Odudu

  VastaaPoista
 25. Kiitos suurelle tohtori Odudulle avioliittoni palauttamisesta, hän toi takaisin onneni kolmen vuoden avioeron jälkeen, jota en ole ollut minä itseni tuosta päivästä lähtien. Mutta tänään olen jälleen onnellinen lääkäri odudun avulla, joka on minulle lähetetty Jumala. Suosittelen mielelläni tohtori Odudua kaikille, jotka tarvitsevat apua. Hänen sähköpostinsa: odudutempleofanswer@gmail.com tai soita / whatsapp hänelle numeroon +23480509759787

  Sabine Saksasta.

  VastaaPoista
 26. Hei kaikille, tämä vuosi on minulle niin hyvä. Olen Aila Korhonen Etelä-Suomen Hämeenlinnasta, olen ollut naimisissa 6 vuotta ilman itkevää vauvaa avioliittokodissani, mikä sai mieheni erottamaan minut. Tämän vuoden alussa näin todistuksen tohtori Odiasta siitä, kuinka hän on auttanut naisia palauttamaan kadonneen rakkauden ja raskauttamaan heitä, joten otin yhteyttä häneen ja sanon nyt mielelläni, että tohtori Odia auttoi minua tuomaan mieheni takaisin hänen ihmeellisillä voimillaan ja auttoi minua raskaaksi miehelleni. Olen nyt 8 kuukautta raskaana poikavauvan kanssa. Olen kutsunut suurta juhlaa, olen niin onnellinen, että siksi kirjoitin tämän todistuksen kertoakseni kaikille täällä Odia hyvästä työstä. Voit ottaa yhteyttä häneen nyt, jos avioliitossa on ongelmia, hän voi auttaa sinua aivan kuten hän oli tehnyt minulle. Alla on yksityiskohdat, joita käytin ottaessani yhteyttä Odiaan. Sähköposti: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp: +2348107381533

  VastaaPoista
 27. KONTAKT: WHATSAPP: +2347054019402 OF
  DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM IS GEWICHTICH DE BESTE SPELL CASTER ONLINE EN SY RESULTAT IS 100% GARANTJE ..

  Nei (8) Acht jier yn myn houlik mei myn man, begon myn man mei oare dames te gean en my kâlde leafde te sjen, op ferskate gelegenheden driget er my te dumpen as ik him doarre te freegjen oer syn affêre mei oare dames, ik wie hielendal ferwoaste en ferbjustere oant in âlde freon fan my my fertelde oer in staveringshifker op ynternet mei de namme DR WALE dy't minsken helpt mei har relaasje en houliksprobleem troch de krêften fan leafde Spreuken, Earst betwifele ik as soks ea bestiet, mar besleat te jaan it in besykjen, As ik kontakt opnimme mei DR WALE, fertelde hy my alles wat ik dwaan moast en ik die en hy holp my in leafdesspreuk út te bringen en binnen 72 oeren kaam myn man werom nei my en begon te ferûntskuldigjen, no is hy opholden te gean mei dames en hy is by my foargoed en foar wier. Nim kontakt op mei dizze Wale Spell Caster foar jo relaasje as houliksprobleem.
  Hjir is syn kontakt ..

  OPROEP / WHATSAPP: +2347054019402

  EMAIL: drwalespellhome@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kuinka voin selittää tämän maailmalle, että on mies nimeltä Kun löysin vihdoin todistajat tästä velhosta Dr.Sangosta, kuten monet ihmiset auttavat saamaan rakastajiani ja rikki kotini takaisin, otin yhteyttä häneen, koska tyttöystäväni, jota rakastan todella koko sydämestäni yhtäkkiä muuttuu ja kääntää selkänsä minulle ja vihaa minua ilman syytä, kun hän lähti kotoa ja myöhemmin kuuli asuvan toisen miehen kanssa, sellainen käyttäytyminen oli hyvin outoa kuin jos häntä manipuloitiin, hän esti minut kaikesta hänen sosiaalisia verkostojaan, enkä voinut kommunikoida hänen kanssaan. Halusin todella saada tyttöystäväni takaisin. Etsin apua hänen läheisiltä ystäviltään ja perheeltään, mutta en palaa. Puhuttuaan Dr.Sangon kanssa hän kertoi minulle tarvittavat asiat, jotka minun oli tehtävä, ja 2 päivän kuluttua yllätyksekseni seurasin hänen ohjeita, tyttöystäväni soitti minulle saadakseni hänet kotiin ja siitä lähtien olemme eläneet hiljaa, ota yhteyttä suuriin hengellisiin mies Dr.Sangoon hänen. Sähköposti: spellspecialistcaster937@gmail.com
  yritä ottaa yhteyttä henkiseen lääkäriin, jos sinulla on vaikeuksia, joita se voi olla työpaikallasi tai perheessäsi. Kiitos
  Nimeni on Anthonio

  VastaaPoista
 29. Kuinka voin selittää tämän maailmalle, että on mies nimeltä Kun löysin vihdoin todistajat tästä velhosta Dr.Sangosta, kuten monet ihmiset auttavat saamaan rakastajiani ja rikki kotini takaisin, otin yhteyttä häneen, koska tyttöystäväni, jota rakastan todella koko sydämestäni yhtäkkiä muuttuu ja kääntää selkänsä minulle ja vihaa minua ilman syytä, kun hän lähti kotoa ja myöhemmin kuuli asuvan toisen miehen kanssa, sellainen käyttäytyminen oli hyvin outoa kuin jos häntä manipuloitiin, hän esti minut kaikesta hänen sosiaalisia verkostojaan, enkä voinut kommunikoida hänen kanssaan. Halusin todella saada tyttöystäväni takaisin. Etsin apua hänen läheisiltä ystäviltään ja perheeltään, mutta en palaa. Puhuttuaan Dr.Sangon kanssa hän kertoi minulle tarvittavat asiat, jotka minun oli tehtävä, ja 2 päivän kuluttua yllätyksekseni seurasin hänen ohjeita, tyttöystäväni soitti minulle saadakseni hänet kotiin ja siitä lähtien olemme eläneet hiljaa, ota yhteyttä suuriin hengellisiin mies Dr.Sangoon hänen. Sähköposti: spellspecialistcaster937@gmail.com
  yritä ottaa yhteyttä henkiseen lääkäriin, jos sinulla on vaikeuksia, joita se voi olla työpaikallasi tai perheessäsi. Kiitos
  Nimeni on Anthonio

  VastaaPoista
 30. Se toimii! Entinen estän minut kaikilla alustoilla. Se kesti jonkin aikaa, noin kaksi kuukautta, mutta hän vapautti minut vain muutama tunti sitten! Älä anna periksi! SE TOIMII! ota yhteyttä tohtori Ilekhojieen saadaksesi apua nyt. olemme taas yhdessä. Usko tähän prosessiin .. Tässä hänen yhteyshenkilönsä ... WhatsApp hänet: +2348147400259,
  Lähetä hänelle sähköpostia: (gethelp05@gmail.com)

  VastaaPoista
 31. Nimeni on Anna Yhdysvalloista, rakastajani on palannut tohtori Ehimenin suurella avulla. Hän auttoi minua saamaan loitsun, joka toi hänet takaisin sylilleni vain kahdessa päivässä. Rakastajani jätti minulle virallisen ilmoituksen, ja nyt hän on palannut, haluan vielä kerran kiittää tohtori Ehimeniä hänen upeasta loitsustaan, olen nyt onnellinen nainen. Voit ottaa yhteyttä Whatsappin suurempaan oikeinkirjoittajaan soittamalla numeroon +1 (260) 218-3592 tai sähköpostitse osoitteeseen drehimen710@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Onko sinulla vaikeuksia elämässäsi ja haluatko apua loitsupyörältä, kohtaatko avioeroa ja haluatko sovinnon? Isä Eli on oikeudenmukainen ja aito mies, hän on todella hyvä tekemisissään, koska auttoi minua saamaan mieheni takaisin eron jälkeen ottamaan yhteyttä Whatsappiin: +2348085240869

  Voit tavoittaa hänet seuraavasta loitsutyöstä

  Rakkaus loitsu,
  Työpaikkojen loitsu,
  arpajaiset
  yrttilääke kaikenlaisiin terveysongelmiin

  VastaaPoista
 33. Onko sinulla vaikeuksia elämässäsi ja haluatko apua loitsupyörältä, kohtaatko avioeroa ja haluatko sovinnon? Isä Eli on oikeudenmukainen ja aito mies, hän on todella hyvä tekemisissään, koska auttoi minua saamaan mieheni takaisin eron jälkeen ottamaan yhteyttä Whatsappiin: +2348085240869

  Voit tavoittaa hänet seuraavasta loitsutyöstä

  Rakkaus loitsu,
  Työpaikkojen loitsu,
  arpajaiset
  yrttilääke kaikenlaisiin terveysongelmiin

  VastaaPoista
 34. Hyvää päivää kaikille. Nimeni on Paulina Lucas, olen poissa
  täällä levittää tätä hyvää uutista koko maailmalle siitä, kuinka sain entisen mieheni takaisin. Kaikki alkoi, kun mieheni huijasi minua toisen naisen kanssa tietämättä hänelle, että nainen on velho, ja nainen loitsi mieheni, joka sai mieheni muuttamaan tunteitaan minua ja lapsia kohtaan ja rikkoi 6 vuoden avioliittomme. Olin hämmentynyt ja stressaantunut yksinhuoltajaäitiä koskevien kipujen takia, joten soitin ystävälle ja selitin avioliittohaasteeni hänelle, hän neuvoi ja ohjasi minua ottamaan yhteyttä tähän suureen voimakkaaseen loitsupyörään nimeltä Dr.Abu
  Tärkein syy siihen, miksi hän kehotti minua ottamaan yhteyttä tohtoriin Abu, johtui siitä, että hän on viime aikoina lukenut Internetissä joitain todistuksia, jotka jotkut ovat kirjoittaneet voimakkaasta loitsupyörästä tohtori Abu ja minä olin niin tyytyväinen ja päätin hakea apua häneltä jonka hän teki täydellisen työn tekemällä loitsun miehelleni ja hyödyntämällä toisen naisen voimia, mikä sai hänet palaamaan luokseni ja pyytämään anteeksiantoa.
  En lopeta hänen nimensä julkaisemista verkossa hänen tekemänsä hyvän työn takia. Kaikille, joilla on avioliitto-ongelmia, avioerokysymyksiä, kadonneita rakastajia tai muita suhteisiin liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tohtori Abu: han kiireellisen loitsupyörän lähettämällä sähköpostia osoitteeseen WHATSAPP +2347051715801 EMAIL________drabuspiritualhome@gmail.com

  Hän voi myös ratkaista tämän ongelman täydellisesti

  1] HALUAN ex-poikaystäväni tai mieheni takaisin

  2] TYÖN MENETTÄMINEN

  3] MATALA S sperman määrä

  4] SYDÄN ERITTELY

  VastaaPoista
 35. En tiedä kuinka kiittää suurta tohtori Ikodua siitä, että hän toi takaisin rakastajani voimillaan, en koskaan uskonut, että voisin saada vaimoni takaisin luokseni, kun jätin lapseni vihaisesti, koska en koskaan välittänyt. Tajusin, että olen tehnyt vääriä asioita rakkaalle perheelleni, mikä johtaa eroon minun ja vaimoni ja lasteni välillä. . Joku puhui tohtori Ikodusta muutama päivä sitten, ja minusta tuntui, että minäkin voisin auttaa, ja jouduin ottamaan yhteyttä myös häneen avun saamiseksi. nähdä minut ensimmäistä kertaa niin moneen vuoteen. Se tuntui unelta, mutta se oli todellisuutta. Lyhyesti sanottuna, minä ja perheeni olemme yhdistyneet ja vaimoni on erittäin iloinen voidessaan olla jälleen kanssani ja olen myös erittäin onnellinen. Tunnen olevani siunattu tohtori Ikodun avulla ja arvostan todella hänen apuaan. Koska suuri tohtori Ikodu viittasi minuun, haluaisin lähettää tohtori Ikodun kenelle tahansa, joka tarvitsee hänen apuaan. Voit tavoittaa hänet hänen matkapuhelinnumeronsa +2348163958542 kautta tai lähettää hänelle sähköpostia: ikoduotantempleofsolution@gmail.com

  Nimi: Charles
  Maa: UK

  VastaaPoista
 36. Luulen olevani maailman onnellisin nainen siitä, että olen saanut rakastajani takaisin silmänräpäyksessä sen jälkeen, kun rakastajani on jättänyt minut kolmeksi vuodeksi. tuomalla rakastajani luokseni 24 tunnin kuluessa hänen voimillaan. Olen erittäin iloinen rakastajani kanssa tänään ja voin suositella suurta tohtori Ikodua maailmalle ja niille, jotka tarvitsevat myös hänen apuaan. Tässä on hänen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, joiden avulla voit ottaa häneen yhteyttä: ikoduotantempleofsolution@gmail.com tai soita +2348163958542


  Nimi: Casandra
  Maa: USA

  VastaaPoista
 37. Haluan jakaa todistuksen siitä, kuinka rakastajani tuli takaisin luokseni 24 tunnin kuluessa siitä, kun olimme eronneet kahdeksi vuodeksi. hänelle on enemmän kuin voin selittää. En ole ollut yksin viimeisten 2 vuoden aikana eromme jälkeen, mutta tänään olen mielestäni onnellisin mies maan päällä, koska sain hänet takaisin elämääni ja se on siunaus. Haluan todella kiittää tohtori Ikodua onnellisuuteni palauttamisesta, ja jos tarvitset hänen apuaan, voit ottaa häneen yhteyttä: ikoduotantempleofsolution@gmail.com tai soittaa +2348163958542


  Maasi: USA
  Nimesi: Javonne

  VastaaPoista
 38. Luulen olevani maailman onnellisin nainen siitä, että olen saanut rakastajani takaisin silmänräpäyksessä sen jälkeen, kun rakastajani on jättänyt minut kolmeksi vuodeksi. tuomalla rakastajani luokseni 24 tunnin kuluessa hänen voimillaan. Olen erittäin iloinen rakastajani kanssa tänään ja voin suositella suurta tohtori Ikodua maailmalle ja niille, jotka tarvitsevat myös hänen apuaan. Tässä on hänen sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, joiden avulla voit ottaa häneen yhteyttä: ikoduotantempleofsolution@gmail.com tai soita +2348163958542


  Casandra Yhdysvalloista

  VastaaPoista
 39. En tiedä miten aloittaa minussa tällä hetkellä olevalla jännityksellä ja onnella, sillä tässä vaiheessa tunnen olevani onnellisin nainen koko maailmassa, koska iloni on palautunut. Viime vuoden alussa minulla oli sydänsuru, elämäni rakkaus, jota rakastan ja vaalin niin paljon elämälläni, ja olemme seurustelleet 6 vuotta ja viime vuoden alussa hän päätti lopettaa suhteen tuntemattomasta syystä, johon hän ei voinut. älä anna minulle parempaa syytä siihen. Olin järkyttynyt ja tunsin tekeväni itsemurhan, jota minulla oli onni, mutta en tehnyt. 4 päivää sitten olin salissa, kun joku puhui rakkausloitsusta ja kuinka hän sai rakastajansa takaisin sillä, joten kuullessani tämän olin kiinnostunut ja kysyin häneltä siitä ja hän yhdisti minut suureen tohtori Okpaan, joka on syy miksi minä Olen onnellinen tänään tuomalla mieheni, rakkaani, aarteeni takaisin minulle 24 tunnin sisällä. Luulin näkeväni unta, tohtori Okpa yllätti minut tuomalla rakastajani takaisin luokseni ja tekemällä minut onnelliseksi. Olen kiitollinen Suurelle Tohtori Okpalle ja olen ylpeä saadessani kertoa maailmalle hänestä, koska hän on auttaja ja palautti elämäniloni. Voit ottaa yhteyttä tohtori Okpaan saadaksesi apua soittamalla, whatsappilla +27653527813 tai sähköpostitse: okpatempleofsolution@gmail.com

  Nimeni: Janelle
  Maa: USA

  VastaaPoista
 40. Mieheni jätti minut, kun olin kuudennella raskauskuukaudella. Rakastamme molemmat toisiamme ja se oli shokki minulle, ja se todella särki sydämeni ja masensi minut, yritin soittaa hänelle ja hänen linjansa olivat tavoittamattomia. Yritin tavoittaa hänet myös sosiaalisessa mediassa, mutta tajusin, että hän esti minut myös sosiaalisessa mediassa. Otin yhteyttä hänen vanhempiinsa ja he kertoivat minulle, että heidän poikansa oli sanonut, ettei hän rakastanut minua enää eikä halunnut nähdä minua, vaikka tiesi, että olin raskaana, ja he olivat myös yllättyneitä hänen teoistaan ​​ja päätöksestään, että he ei tiennyt mikä oli vialla. Itkin niin paljon ihmetellen, kuinka hän jättäisi minut syntymättömän lapsemme kanssa ja kuinka tulen toimeen ilman häntä, koska rakastan häntä niin paljon. Ennen kuin synnytin ja vauva oli vuoden ikäinen, mieheni ei vieläkään palannut tarkastamaan minua ja vauvaa, ja olin taas hämmentynyt. En tiedä mitä tehdä, olen menettänyt työpaikkani, eikä minulla ole rahaa hoitaa vauvaa. Olin kurja, en tiennyt mitä tehdä ennen kuin aloin etsiä apua Internetistä ja lukea upeita todistuksia Voodoo Lordista. Otin häneen yhteyttä sähköpostitse ja hän sanoi auttavansa minua, ja hän kertoi minulle, että toinen nainen manipuloi miestäni ja hän loitsi hänet. Voodoo Lord sanoi, että hän auttaisi minua murtamaan loitsun, jotta mieheni palaisi luokseni ikuisesti ja hän olisi jälleen minun. Hän kertoi minulle, että minun täytyy ostaa esineitä murtaakseni mieheni kipsin, ja annoin hänelle kaiken, mitä hän pyysi. Suurimmaksi yllätykseksi muutamaa päivää myöhemmin mieheni koputti oveen, joka näytti muutokselta ja tunteellisesta, oli ilmeistä, että hän juuri palasi tajuihinsa ja itki polvilleen anteeksiantoani. Kiitos Voodoo Lordille, hän on erittäin voimakas ja aito loitsuilija . Rukoilen, että hän elää pitkään jatkaakseen hyvää, luotettavaa ja aitoa työtään. Jos sinulla on ongelma, joka vaivaa sinua, ota yhteyttä tähän aidoon loitsuntekijään, hän voi auttaa sinua, hän ei petä sinua. Ota häneen yhteyttä sähköpostitse: voodooconnect60@gmail.com tai whatsappin kautta: +234 8097014925


  VastaaPoista
 41. Rakkaus on kaunista, kun on joku, joka täydentää sitä. Voodoo Lord on todellinen loitsuntekijä ja erittäin ainutlaatuinen ja voimakas mies, jolla on viisautta. En voinut tulla raskaaksi, koska minulla oli hedelmällisyysongelmia. Mieheni erosi minusta tämän takia. Olin niin huolissani, itkin aina ja ajattelin jopa itsemurhaa, mutta ystäväni esitteli minut Voodoo Lordina tunnetulle suurelle miehelle, joka myös auttoi häntä ratkaisemaan oman ongelmansa. Hän antoi minulle sähköpostinsa, otin häneen yhteyttä ja selitin kaiken. Hän vakuutti minulle auttavansa minua, ettei minun pitäisi huolehtia. Voodoo Lord toi ilon takaisin elämääni ja perheelleni, toi mieheni takaisin luokseni henkisillä voimillaan, teki minut raskaaksi, paransi sisareni syövän erityisillä voimillaan ja auttoi myös veljeäni voittamaan 1 miljoonan dollarin lotossa. Voodoo Lord on todella lahjakas ja erittäin hyvä mies, joka todella osaa tehdä työnsä. Ilman Voodoo Lordia elämäni olisi ollut raunioina. Paljon kiitoksia Voodoo Lord, en koskaan lakkaa puhumasta siitä, kuinka suuri ja voimakas olet. Sanat eivät voi ilmaista, kuinka hyvin olet tehnyt minulle ja perheelleni, ja uskon, että sanat riittävät kuvaamaan hyvää ja suurta työtäsi. Jos tarvitset henkistä apua, mikset juokse Voodoo Lordin luo, ota yhteyttä hänen sähköpostiinsa: voodooconnect60@gmail.com tai whatsapp +234 8097014925 tai Telegram +234 8097014925, niin hän auttaa sinua. Voodoo Lord on vaaraton, turvallinen ja luotettava, joten ota yhteyttä häneen nyt ratkaistaksesi ongelmasi.

  VastaaPoista
 42. Elämäni on täynnä onnea jälleen kerran Voodoo Lordin ansiosta. Se, mitä minulle tapahtui, en voi pitää omana tietonani, vaan kerron myös maailmalle, jotta ne, joilla on jotain ongelmia parisuhteessa tai avioliitossa, voivat tuoda takaisin rakkaansa ja olla jälleen onnellisia. Rakastajallani ja minulla oli vakavia ongelmia, jotka johtivat eroon, koska sen jälkeen elämäni ei ollut enää ennallaan. Yritin kaikin tavoin saada hänet takaisin, mutta ne olivat vain vaivanhukkaa ja ajanhukkaa. Mutta eräänä päivänä Internetistä etsiessäni törmäsin todisuksiin Voodoo Lordista. Otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle ongelmani, ja olin hyvin yllättynyt siitä, kuinka hän onnistui saamaan rakastajani takaisin 48 tunnissa. Tämän elämässäni tapahtuneen suuren asian myötä päätin kertoa koko maailmalle siitä suuresta miehestä nimeltä Voodoo Lord. Niille, jotka tarvitsevat ratkaisuja ongelmiinsa, hän sanoi minulle, ettei hänen temppelissään ole mitään mahdotonta. Luotan häneen niin paljon, että jokainen, joka lukee todistukseni, jos tarvitset apua entisen kumppanisi takaisin saamiseksi tai haluat saada vauvasi, tai haluat saada suosion, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse - Voodooconnect60@gmail.com ... Whatsapp +234 8097014925

  VastaaPoista
 43. Haluan maailman tuntevan suuren miehen, jonka useimmat tuntevat voodoo-lordina ja jolla on täydellinen ratkaisu ihmissuhteiden, avioliittojen ja terveysongelmiin. Pääasiallinen syy miksi menin voodoo lordin luo, oli etsiä ratkaisua mieheni takaisin tuomiseen ja raskaaksi tulemiseen, koska mieheni jätti minut, koska en voinut tulla raskaaksi 14 vuoden avioliiton jälkeen. Luin äskettäin Internetistä muutaman todistuksen, jonka jotkut ihmiset ovat kirjoittaneet voodoo Lordista, ja olin erittäin tyytyväinen ja päätin pyytää apua. Hän teki työnsä täydellisesti pakottamalla mieheni palaamaan luokseni ja pyytämään anteeksi, muutamaa kuukautta myöhemmin tulin raskaaksi. Nyt olen ylpeä kaksosten, pojan ja tytön äiti, ja mieheni ei ole koskaan lakannut rakastamasta minua ja elämme hyvin onnellisina yhdessä. En voi lopettaa hänen nimensä julkaisemista Internetissä, koska hän on tehnyt hyvää työtä hyväkseni. Kaikkien hänen apuaan tarvitsevien tulee ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse [voodooconnect60@gmail.com] tai lisätä hänet whatsappiin [+234 8097014925]  Voit ottaa häneen yhteyttä tänään ratkaistaksesi ongelmasi ja pysyäksesi onnellisena ikuisesti.

  VastaaPoista
 44. Nimeni on Patience Wallen, haluan kiittää mahtavaa tohtori Okpaa avioliittoni palauttamisesta ja siitä, että minulla on jälleen onnellinen koti. Viimeiset 6 vuotta mieheni jätti minut ja 2 lasta, eikä minun ole ollut helppoa huolehtia heistä yksin. Kaiken kokemani jälkeen olin niin onnekas, että sain yhteyden suureen tohtori Okpan kanssa, joka toi mieheni takaisin voimakkaalla loitsullaan, ja kun kirjoitan tätä todistusta nyt, mieheni on olohuoneessa lasten kanssa ja olemme kaikki. elää onnellisesti. Haluan kiittää tohtori Okpaa siitä, mitä hän teki hyväkseni, ja suosittelen häntä kaikille, joilla on samanlaisia ongelmia joko avioliitto- tai parisuhdeongelmissa. Vakuutan teille, että tohtori Okpa palauttaa rakastajasi ja tekee sinut jälleen onnelliseksi. Tämä on tohtori Okpan yhteyshenkilö: okpatempleofsolution@gmail.com tai soita +27653527813

  VastaaPoista
 45. Waoh vihdoinkin sain Macin takaisin elämääni sen jälkeen, kun olen ollut niin monien loitsujen huijauksena, mutta tohtori okpa sai hymyn huulilleni ja osoitti minulle loitsun voimat, sir, olet hieno mies, kiitos ja kunnia sinulle Tohtori okpa, ystäväni, haluan sinun auttavan minua kiittämään tohtori okpaa avusta, jonka hän antoi minulle tuomalla macin takaisin elämääni. voit tavoittaa tohtori okpan hänen sähköpostillaan: okpatempleofsolution@gmail.com tai solun numerosta: +27653527813.

  Sacke Lance
  maa: Ruotsi

  VastaaPoista
 46. Myn libben waard ferwoaste doe't myn man stjoerde my ynpakken, nei 17 jier dat wy hawwe west tegearre. Ik wie ferlern en helpleas nei't ik safolle manieren besocht om myn man my werom te nimmen. Op in dei op it wurk wie ik ôfwêzich en wist net dat myn baas my belle, dat hy siet en frege my wêr't it oer wie. Ik fertelde him en hy glimke en sei dat it gjin probleem wie. Ik haw noait begrepen wat hy bedoelde mei it wie gjin probleem om myn man werom te krijen, hy sei dat hy in tsjoen brûkte om syn frou werom te krijen doe't se him ferliet foar in oare man en no binne se tegearre oant no ta en ynearsten wie ik skokt te hearren soks fan myn baas. Hy joech my in e-postadres fan 'e grutte tsjoender dy't him holp om syn frou werom te krijen, ik leaude noait dat dit soe wurkje, mar ik hie gjin kar dan yn kontakt te kommen mei de tsjoender dy't ik die, en hy frege om myn ynformaasje en dat fan myn man om him de tsjoen te meitsjen en ik stjoerde him de details, mar nei twa dagen belle myn mem my dat myn man kaam en smeekte dat hy my werom wol, ik leaude it noait, om't it krekt in dream wie en ik moast nei it plak fan myn memme haastje en ta myn grutste ferrassing knibbele myn man foar my en smeekte om ferjouwing dat hy my en de bern thús wol, doe joech ik DR IREDIA in oprop oangeande hommels feroaring fan myn man en hy makke it dúdlik foar my dat myn man fan my hâlde sil oant de ein fan 'e wrâld, dat hy sil nea ferlitte myn eagen. No binne ik en myn man wer byelkoar en binne begûn mei noflike dingen dy't er noch net dien hat, hy makket my bliid en docht wat er as man dwaan moat sûnder te gnizen. Allegear tank oan DR IREDIA. As jo ​​​​help nedich hawwe oangeande houlik, nim dan kontakt op mei DR IREDIA foar help. Jo kinne him berikke fia e-post:drirediaherbalhome@gmail.com Hy is in betrouber man.

  VastaaPoista
 47. Elämään tulee erilaisia ​​kokemuksia. En tiedä millaisia ​​kokemuksia sinulla on, mutta tämä on minun tarinani, enemmänkin todistus. Olen iloinen voidessani kirjoittaa tämän, koska minulla on jälleen rauha avioliitossani ja kaikki on kiitos mahtavalle loitsuntekijälle nimeltä VOODOO LORD, hän on erittäin voimakas mies, joka auttoi sovittamaan kiistani minun ja mieheni välillä erittäin tehokkaalla ja aidolla rakkausloitsulla. . Mieheni lähti kotoa ja muutti toisen naisen luo seitsemäksi kuukaudeksi huolehtimatta minusta ja neljästä lapsestamme, olen taloudellisesti vakaa, mutta tarvitsen miehen huolenpitoa, hellyyttä ja vakaata perhettä. Pyysin häntä tulemaan kotiin useita kertoja, mutta mikään ei auttanut, pyysin jopa hänen vanhempaa sisartaan auttamaan minua anomaan häntä, mikä myös epäonnistui. Joten eräänä päivänä törmäsin erään naisen todistukseen, joka kuvaili, kuinka VOODOO LORD oli auttanut häntä estämään miestään eroamasta hänestä. Otin häneen yhteyttä ja selitin hänelle ongelmani, hän kertoi minulle, mitä tarvitaan aitoon ja erittäin tehokkaaseen rakkausloitsuun. Annoin kaiken, mitä hän tarvitsi, ja 24 tunnin kuluttua mieheni soitti minulle ja pyysi anteeksi ja kysyin, otanko hänet takaisin hänen tekojensa jälkeen, ja näin avioliittoni pelastettiin. Jos sinulla on jokin ongelma, jonka haluat korjata pikaisesti, älä epäröi ottaa yhteyttä häneen WhatsAppissa: +2348097014925, Sähköposti: voodooconnect60@gmail.com


  VastaaPoista
 48. Mieheni jätti minut toisen naisen takia ja minä jäin hämärään. Se tapahtui niin nopeasti ja muutamassa päivässä elämäni kääntyi ylösalaisin. Hän vain jätti minut kolmen vuoden jälkeen ilman sanoja. Otan yhteyttä tohtori Ilekhojieen hänen sähköpostinsa kautta ja hän lupasi suorittaa sovintorituaalin auttaakseen meitä palaamaan yhteen. Alle 48 tunnin kuluttua rituaalinsa suorittamisesta mieheni alkoi testata minua uudelleen ja tunsi olonsa kauhealta siitä, mitä hän juuri sai minut läpi. Hän sanoi, että olin hänen elämänsä tärkein henkilö ja hän tietää sen nyt. Avioliittomme on nyt vahva ja vakaa. Kiitos tohtori sovintorituaalista, jonka teit minulle. Sinä olet Jumala, joka on lähetetty palauttamaan rikkinäinen avioliitto. Suosittelen vilpittömästi tohtori Ilekhojiea kaikille, joilla on rikki avioliitto tai parisuhdeongelmia. Hänen sähköpostinsa: gethelp05@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Haluan vain käyttää tilaisuutta hyväkseni ja todistaa, mitä tämä mahtava loitsuntekijä Voodoo Lord on taas tehnyt hyväkseni. Kun otin häneen ensimmäisen kerran yhteyttä, hän auttoi minua palauttamaan rauhan, rakkauden ja onnen avioliittooni tekemällä minut raskaaksi ja myös saamalla mieheni lopettamaan pettämisen ja alkamaan käyttäytyä vastuullisesti. Ja nyt hän vain sai mieheni saamaan pitkäaikaisen ylennyksensä työpaikallaan ja siihen liittyy muita etuja. Nyt se on toinen onnen taso perheessäni tämän mahtavan, tehokkaan ja tehokkaan loitsulaitteen ansiosta. Ota nyt yhteyttä ja pyydä häneltä apua yhteystiedoissaan voodooconnect60@gmail.com voit myös käyttää whatsappia + 234 8097014925... Hän pystyy tekemään ihmeitä, hän on tehnyt minulle ihmeitä taas toisen kerran.

  VastaaPoista
 50. Päätin viettää aikaa Internetissä vain varmistaakseni, että monet ihmiset voivat lukea todistukseni Voodoo Lordista, joka on voimakas loitsu Afrikasta. Kun rakastajani jätti minut, olin niin yksinäinen ja päätin käydä netistä parisuhdevinkkejä varten, en tiennyt, että tämä oli suunnitelma saada rakastajani takaisin. Luettuani monia vinkkejä suhteeni palauttamiseksi huomasin, että Voodoo Lordilla on monia suosituksia, joten päätin, että Voodoo Lord on oikea henkilö työhön. Otin yhteyttä Voodoo Lordiin hänen Internetissä näkemiensä tietojen kautta, enkä koskaan katunut, että otin häneen yhteyttä ja työskentelin hänen kanssaan. Hänen työnsä on 100 % täydellistä ilman sivuvaikutuksia, ja loitsu toi rakastajani nopeasti takaisin luokseni. Se oli niin helpotus ....voit ottaa häneltä apua myös sähköpostitse ..... voodooconnect60@gmail.com,,,,,,, whatsApp  +2348097014925

  VastaaPoista
 51. Waoh vihdoinkin sain Macin takaisin elämääni sen jälkeen, kun olen ollut niin monien loitsunpyörien huijauksena, mutta tohtori okpa sai hymyn huulilleni ja osoitti minulle loitsun voimat, sir, olet hieno mies, kiitos ja kunnia sinulle Tohtori okpa, ystäväni, haluan sinun auttavan minua kiittämään tohtori okpaa avusta, jonka hän antoi minulle tuomalla macin takaisin elämääni. voit tavoittaa tohtori okpan hänen sähköpostillaan: okpatempleofsolution@gmail.com tai solunumerolla: +27653527813 .

  Sacke Lance
  maa: Ruotsi

  VastaaPoista
 52. Haluan vain käyttää toista tilaisuutta todistaakseni, mitä tämä loistava loitsu chubygreat on taas tehnyt hyväkseni. Ensimmäisen kerran kun otin häneen yhteyttä, hän auttoi minua palauttamaan kotini voimillaan ja nyt taas hän on auttanut minua saamaan siirron työpaikallani. Nyt on minulle toinen taso tämän upean loitsun ansiosta. ota yhteyttä häneen nyt saadaksesi apua hänen tiedoillaan chubygreat@gmail.com, voit myös whatsappilla +2349056504566 saada apua, jonka hän itse pystyy.

  VastaaPoista
 53. Nopea todistus siitä, kuinka sain rakastajani takaisin tohtori okpan avulla, hän toi takaisin tyttöystäväni, joka jätti minut 2 vuodeksi, 24 tunnin sisällä voimakkaalla loitsullaan. Suosittelen tohtori Okpaa kaikille, jotka käyvät läpi minkä tahansa suhdeongelman hänen kahvansa @dr_okpa sähköpostin kautta: okpatempleofsolution@gmail.com tai soita ja whatsapp +2765352713

  Nimi: Aira

  VastaaPoista
 54. Se oli unelma, kun entinen rakastajani soitti pyytääkseen anteeksi, että jätti minut, ja se on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen minut takaisin. Olin sanaton, kun hän sanoi kaiken tämän puhelimessa, koska tämä oli pyyntöni, kun otin yhteyttä tohtori DAWNiin, ja muutamassa tunnissa tohtori DAWN teki siitä totta, ota yhteyttä tohtori DAWNiin, jos haluat saada ex-elämän takaisin.
  *Jos haluat tavata uudelleen rakastajasi.
  *Jos haluat tulla raskaaksi.
  *Jos haluat parantaa minkä tahansa sairauden.
  *Jos haluat onnenloitsua.
  Sähköposti dawnacuna314@gmail.com
  WhatsApp: +2349046229159

  VastaaPoista
 55. Menin naimisiin koulupoikaystäväni kanssa, meillä molemmilla on kaksi yhteistä lasta. elimme hyvin vasta hänen äitipuolensa tuli käymään meillä. Viikon jälkeen, kun hän lähti, mieheni alkoi käyttäytyä hassulla tavalla minua kohtaan. Olin järkyttynyt ja yllättynyt, koska en koskaan tiennyt mitä tein väärin. hän kertoi minulle lopettavansa avioliittomme ja ottaa myös lapset mukaansa. koska tiesin, että mieheni ei ollut sellainen mies, jolla on paha sydän, minun piti vain etsiä ratkaisu ajoissa. näin törmäsin, ja DR WALE näki paljon hyvää todistusta hänestä. joten otin häneen yhteyttä ja kerroin hänelle kaiken, mitä minulle tapahtui. DR WALE kertoi minulle, että hän valmistelee minulle loitsun, ja hän pyysi minua hakemaan joitain esineitä, joista maksoin. Kun hän loitsi minulle, hän kävi ilmi, että mieheni äitipuoli oli kaiken avioliitossamme tapahtuneen takana. hän teki loitsun liian erillään minä ja mieheni, mieheni äitipuoli on nyt häpeissään. kaikki kiitos DR WALElle, joka tuli oikeaan aikaan auttamaan minua pois tästä sotkusta. DR WALE on sanojensa mukainen. sinäkin voit ottaa häneen yhteyttä, ja hän tuo onnellisuutesi takaisin. WhatsApp/Viber +2347054019402 TAI drwalespellhome@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ei ole ongelmaa ilman ratkaisua, mutta vain jos etsit apua oikeista paikoista. Minulla oli kauhea sotku avioliitossani, koska mieheni jätti minut toisen naisen takia 5 vuoden avioliiton jälkeen ja järkyttävää on, että meillä ei ollut minkäänlaista väärinkäsitystä, tiesin heti
  jotain oli vialla, koska pyysin häntä tulemaan kotiin, mutta hän kieltäytyi ja käyttäytyi minulle oudosti, tämä sai minut etsimään apua ja olin onnekas, kun löysin netissä loitsuntekijän yhteystiedon, jonka mies pudotti, joka kirjoitti kuinka voodoo lord auttoi häntä voittamaan paljon arpajaiset. Otin yhteyttä voodoo lordiin ja selitin hänelle tilanteeni, hän kysyi minulta kysymyksiä joihin vastasin oikeat vastaukset, annoin hänelle myös rahaa ostaakseen tavaroita, joita hän käyttää työhönsä ja kolmen päivän loitsujen jälkeen pääsin kotiin töissä ja tapasin mieheni kotona yrittäen jo leikkiä minulle mukavaa ja suloista. ota yhteyttä häneen Whatsapp: +2348097014925 tai sähköposti: voodooconnect60@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Joskus avioliitoissamme tapahtuu paskaa, mutta se ei aina kestä, kun yritämme korjata sen. Minulla oli ongelmia avioliitossani. Se oli kauhea kokemus, että melkein menetin avioliittoni Kun vastaan ​​puheluihin töistä, yritin saada hänet ymmärtämään, että he ovat vain työtovereitani. Hän ei koskaan uskonut minua. Se oli kaunis avioliitto, enkä voinut edes kuvitella eroavani avioliitostani. Minun piti pyytää voodoo lordilta apua. Selitin hänelle tilanteen ja tietysti hän auttoi minua, hän valmisteli minulle rakkausloitsun ja vakuutti minulle turvallisuudesta, mieheni lopettaa avioeron ja rakastaa minua uudelleen. Siksi olen täällä kertomassa ihmisille voodoo lordin ihmeistä ja siitä, kuinka hän auttoi minua pelastamaan avioliittoni. Jos sinulla on avioliitto tai jokin muu ongelma, voit tavoittaa hänet WhatsAppin kautta +2348097014925 tai sähköpostitse voodooconnect60@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Minulla ei ole koskaan ollut sukupuolitautia (sukupuolitauti), enkä ole koskaan harrastanut suojaamatonta seksiä. Minulla oli kuitenkin poikaystävä, jolla oli tuolloin huuliherpes. Suoraan sanottuna oletimme, että se oli vain paikka, koska emme koskaan saaneet tietää HERPES:stä tähän asti. Harrastamme suuseksiä, ja siitä syystä sain HERPESin. Luojan kiitos, että löysin verkosta voodoo lordin, joka loi hyvinvointiloitsuja ja valmisti minulle myös yrttilääkkeen, jota otin vain 14 päivää uskossa. Sitten kun aloin huomata kehossani muutoksia, menin sairaalaan tarkastukseen ja varmistin. että paranin täysin HERPES:stä (herpes-negatiivista). Hänen lääkkeellään ei ole HAITTAVAIKUTUKSIA, lääkkeitä käytettäessä ei ole erityisruokavaliota, voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostilla: voodooconnect60@gmail.com ja myös whatsappissa +234-8097014925 niin saat kaikki terveysongelmasi ratkaistua.

  VastaaPoista
 59. Se oli jumalallinen kohtaaminen suuren Voodoo Lordin kanssa. On kunnia esitellä sinulle henkisen isäni, joka on koskettanut ja muuttanut niin monia elämää henkisellä avullaan. Jos sinulla on ollut ongelmia, jotka ansaitsevat välittömän vastauksen ja ratkaisun, ota yhteyttä häneen osoitteessa voodooconnect60@gmail.com ja muista, että ilman ratkaisua ei ole ongelmaa. Asioita, joihin voin laskea, että hän tekee... * Hän voi palauttaa ihmissuhteet, aviomiehesi, vaimosi tai sulhasesi, joka on jättänyt sinut, voidaan tuoda takaisin luoksesi *  Parantaa sairauksia * Työn ylennys * Hän voi saada ihmiset suosimaan sinua * Hän voi myös auttaa sinua saamaan hyvän työn ja tekemään sinusta varakkaan * jos olet lotossa, hän voi myös saada sinut voittamaan. Nämä ovat joitakin asioita, joita hän tekee tehokkaasti ja jotka ovat edelleen tärkeitä. Hän on erittäin hyvä ja seurallinen. Ota häneen yhteyttä nyt, niin sinulla on todistus kerrottavana. Whatsapp-numero: +2348097014925 * Sähköposti voodooconnect60@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Olen kärsinyt (HERPES-VIRUS) -taudista viimeiset neljä vuotta ja minulla on ollut jatkuvaa kipua, erityisesti yksityisissä osissani. Ensimmäisen vuoden aikana uskoin Jumalaan, että parantuisin jonakin päivänä. Tämä sairaus alkoi kiertää kaikkialla kehossani ja olen saanut hoitoa lääkäriltäni, muutama viikko sitten tulin netistä hakuun, jos saisin tietoa tämän taudin ehkäisystä, haullani näin jonkun todistuksen jonka voodoo lord -niminen mies on parantanut (HERPES VIRUSTA) ja hän antoi tämän miehen sähköpostiosoitteen ja WhatsApp-numeron ja neuvoi vakavasti sairaita ottamaan häneen yhteyttä, että hän auttoi häntä parantamaan syövän yli 5 vuotta sitten ja syövän ei koskaan palannut ja hän on parantunut täysin. Joten kirjoitin voodoo lordille kertoen hänelle minun (HERPES-VIRUUS) hän käski minua olemaan huolehtimatta siitä, että parantuisin. En koskaan uskonut sitä, mutta minun piti ottaa koe, koska arvostan elämääni, terveyttäni ja mukavuuttani paljon. Kaikkien tämän miehen minulle antamien toimenpiteiden ja parannuskeinojen jälkeen muutaman viikon kuluttua aloin kokea muutoksia koko kehossani ja voodoo lord vakuutti minulle, että olen parantunut. Jonkin ajan kuluttua menin lääkärini luo sairaalaan vahvistamaan, olenko lopulta parantunut, ja lääketieteellisesti vahvistettiin, että olin parantunut, ja lääkärini oli hyvin yllättynyt. Voin siis rohkeasti neuvoa kaikkia sairauksia vastaan ​​taistelevia tahoja ottamaan yhteyttä voodoo-lordiin. Sähköposti:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

  VastaaPoista
 61. Haluan maailman tuntevan suuren miehen, jonka useimmat tuntevat voodoo-lordina ja jolla on täydellinen ratkaisu ihmissuhteisiin, avioliittoihin ja terveysongelmiin. Pääasiallinen syy miksi menin voodoo lordin luokse, oli etsiä ratkaisua mieheni takaisin tuomiseen ja raskaaksi tulemiseen, koska mieheni jätti minut, koska en voinut tulla raskaaksi 14 vuoden avioliiton jälkeen. Luin äskettäin Internetistä muutaman todistuksen, jonka jotkut ihmiset ovat kirjoittaneet voodoo Lordista, ja olin erittäin tyytyväinen ja päätin pyytää apua. Hän teki työnsä täydellisesti pakottamalla mieheni palaamaan luokseni ja pyytämään anteeksi, muutamaa kuukautta myöhemmin tulin raskaaksi. Nyt olen ylpeä kaksosten, pojan ja tytön äiti, ja mieheni ei ole koskaan lakannut rakastamasta minua ja elämme hyvin onnellisina yhdessä. En voi lopettaa hänen nimensä julkaisemista Internetissä, koska hän on tehnyt hyvää työtä hyväkseni. Kaikkien hänen apuaan tarvitsevien tulee ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse [voodooconnect60@gmail.com] tai lisätä hänet whatsappiin [+234 8097014925]  Voit ottaa häneen yhteyttä tänään ratkaistaksesi ongelmasi ja pysyäksesi onnellisena ikuisesti.

  VastaaPoista