keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sitikan verhoilut fiksattu

Kesäkuussa bloggasin mahdollisesta oviverhoilun fiksaamisesta maahantuojan piikkiin. Kyseinen operaatio tehtiin jo yli kolme viikkoa sitten, mutta unohdin täysin blogata aiheesta. Tältäosin siis Auto-Bonin takuukäytännöt näyttäisivät toimivan, sillä he suostuivat vaihtamaan kuskin oven verhoilun vaikka kuluma olikin varsin pieni.

Tosin, en usko että kyseinen operaatio pidemmän päälle auttaa, sillä oviverhoilun materiaali on sen tyyppistä että vastaava kuluma palannee takaisin vuoden-parin kuluessa. Samalla keikalla tuli vaihdettua myös tuulilasinpyyhkijät, joita määräaikaishuollon yhteydessä ei jostain syystä vaihdettu.

Matkan aikana auto oli kuukauden ajamatta, ja tämä aiheutti toistaiseksi tuntemattomasta syystä akun tyhjentymisen. Parin vuorokauden matkustamisen jälkeen motivaatio auton ongelmaa kohtaan oli varsin kohdallaan, mutta huoltosoppariin kuuluva tiepalvelu toimi moitteettomasti. Ystävällinen hinuri kävi antamassa virtaa noin 20 minuutin odottelun jälkeen, ja matkaan päästiin varsin vähäisillä paperitöillä. Epäilen, että liikkeessä asennuttamani USB-boxi on asennettu jotenkin väärin, sillä välillä muistitikun led -valo jää palamaan vaikka auto on sammuksissa ja virrat poissa. Tähän ongelmaan huolto ei kuitenkaan keksinyt korjausta, joten jään odottelemaan josko ongelma palautuu myöhemmin ilmojen kylmetessä. Onhan se tietysti mahdollista, että runsaasta pätkäajosta johtuen akun lataus on jäänyt puutteelliseksi ja kuukauden seisonta riitti tyhjentämään starttaamiseen vaadittavat mehut.

Tulipa sitten koettua ensimmäinen kerta kun ranskalainen auto jättää tielle, ja vieläpä koomisesti kaikkein uusin ranskalainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti