sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Hiljaiseloa

Salkussa ei ole tapahtunut kk-säästöjä kummempaa, joten päivityksiäkään ei ole tullut kirjailtua. Keväällä minulla ei ole ollut mahdollisuutta tehdä isompia lisäyksiä salkkuun, johtuen pääasiassa muista hankinnoista. Bemari onnistui paskomaan hehkutulpat lopputalvesta, joten kuuden hehkun, ohjausyksikön ja rensseleiden vaihto söi pääomia reilun viiden sadan euron verran. Lisäksi ostin kesän kuntoiluja varten polkupyörän. Näiden hankintojen aiheuttaman loven paikkaamiseen menee kuukausi-pari.

Toisaalta, ostokohteiden määrä on tällä hetkellä vähäinen koska tuntuu, että kaikki seuraamani osakkeet ovat karanneet varsin kalliiksi. Osinkokauden jälkeen ajattelin pyöräyttää osan rahastoista Nordnetin puolelle. Mitään varmoja päätöksiä en vielä ole tehnyt. Miinuspuolena puljaamisessa on tietysti verojen laukeaminen. Tietyssä mielessä verojen maksun lykkääminen on hyvä asia, sillä veroihin menevä pääoma on kasvamassa tuottoa markkinoilla. Toisaalta, en usko, että suomen pääomaverotus tulee lähivuosina laskemaan. En myöskään ole tällä hetkellä varsin tyytyväinen siihen, että minulla on vastaavankaltaisia sijoituksia sekä ETF- että rahastosijoituksina. Salkun seuranta olisi yksinkertaisempaa jos päällekkäisyyksiä olisi vähemmän. 

Tätä täytyy pohtia vielä jonkin aikaa...

1 kommentti:

  1. Hei, olen niin onnellinen jakaessani tämän, en voi vieläkään kiittää tarpeeksi voimakasta Priest Adea, mieheni lähti nuoremman naisen luokse, koska en pystynyt synnyttämään PCOS: n vuoksi, olin niin tuhoinen, olin yksinäinen, itkin paljon Yritin jopa ottaa elämäni. Sitten ystäväni kertoi minulle tästä mahtavasta miehestä, papista Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitonsa täydelliseksi, kävin myös verkossa ja tein lisätietoja hänestä, en ollut liian varma, mutta päätin kokeilla hänelle käski minun olla huolestuttava siitä, että kaikki menee hyvin, hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu ja minä tein, ja hän teki työnsä, lähetti minulle videotodistuksen ja käski odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin, Seuraavana aamuna suurimpana yllätyksekseni se oli, että aviomieheni Shawn polvillaan kerjäämällä olen niin onnellinen, se ei loppunut siihen, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana, kiitos paljon Priest Ade i ' m ikuisesti kiitollinen ancientspiritspellcast@yahoo.com tai ancientspiritspellcast@gmail.com
    Blogi: https://priestade.blogspot.com
    WhatsApp +2347059715465

    VastaaPoista