perjantai 4. toukokuuta 2012

Renkaiden vaihtoa + Auto Bestin konkurssi

En ehtinyt viimeviikolla kirjoittaa aiheesta, joten laitetaanpa nyt muutama sananen Sitikka -maailmasta. Autoon liittyvät postaukset ovat olleet viimeaikoina hyvinkin vähissä, sillä käytännössä negatiivisista asioista on huomattavasti helpompi kirjoittaa kuin positiivisesta. Jos autossa ei ole ollut vikoja, tekstejäkään ei tule kovin ahkerasti. 

Jyväskylän Citroën -väki koki pieniä muutoksia huhtikuun aikana, sillä Jyväskyläläinen Citroën, Opel, Chevrolet sekä Mersukauppias Auto Best vajosi konkurssiin. Tämä ei sinäänsä ole suuri yllätys, sillä kyseisen firman palvelut ovat, sanotaanko, hieman ailahtelevia. Välillä puhelimiin ei vastata, huoltojen varaaminen on vaikeaa ja jampat eivät löydä sopivia osia ennen kuin asiakas itse etsii varaosanumerot. Onneksi henkilökohtaisesti olen tältä katastrofilta säästynyt, sillä huoltosopimus poistaa vaivannäön näiden toimenpiteiden osalta.


Uusi yrittäjäkin on jo aloittanut toiminnan, ja kyseessä on Käyttö Auto (en tiedä kirjoitetaanko yhteen vai erikseen). Ensikokemukset eivät olleet mairittelevia, sillä puhelimeen vastattiin vasta kahden päivän yrittämisen jälkeen. Positiivista oli kuitenkin se, että renkaidenvaihtoajan sai varattua parin päivän päähän, vaikka asiakaspalveluhenkilö valittelikin tilanteen kiireisyyttä, sillä uusien merkkien mukana työt ovat lisääntyneet ja koko uusi henkilökunta ei ollut vielä aloittanut töitään.

Palvelu itse tilanteessa oli myös huomattavasti ripeämpää, sillä koko koreografiaan meni vain puoli tuntia. Toki, edelleen voisi olla nopeampaa. Pieni miinus myös siitä, ettei viimasuojaa otettu irti. Toivotan onnea uudelle yrittäjälle, ja toivottavasti Sitikan myynti hieman piristyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti