lauantai 25. joulukuuta 2010

Talvipakkasista

Joulun tiukat noin -30 asteen lämpötilat soveltuivat kuumalle ranskattarelle erinomaisesti. Ilokseni voin todeta,  että varsin hyvä talviauto on tämä sitikka ollut. Ainoa pieni "vastaansanominen" oli lyhyen lämmityksen jälkeinen pieni "murahdus" käynnistyksen yhteydessä. Muuten auto lähtee käyntiin kuin palmun alta, vaikka kavereiden saksalaisvalmisteiset laatuautot kärsivätkin arktisista olosuhteista.

Säästämispuolella joulu on hyvin tylsää aikaa, mutta pieni sivuhuomautus siltäkin osastolta. Venäjä -rahastoni ensimmäinen ostoerä sai hankittua merkintäpalkkionsa takaisin yllättävän nopeasti, ja muutkin ostoerät ovat vain senttien päässä. Jännityksellä odotan miten kurssit reagoivat tammikuun toisella viikolla, sillä pakkasukon vierailujen vuoksi Venäjän pörssit ovat kiinni alkuvuoden.

Lisäys:
Unohtuikin mainita, että joululahjaksi tai uudenvuoden kunniaksi Seligson poisti Phoenix ja Phoebus rahastoistaan merkintäpalkkiot. Tämän päätöksen johdosta ainakin Phoenix päätynee omaan salkkuuni lisämausteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti