perjantai 8. elokuuta 2014

Kesälomat vietetty ja rahaa kuluu

Taas on se aika vuodesta, kun arjen raatajat palautuvat kesälaitumilta toimiston kelmeiden loisteputkivalojen hyväilevään paisteeseen. Perinteisesti ainakin itselleni loma tuntuu olevan kiireisempää aikaa kuin työelämä, johtuen siitä, että loman aikaan tulee hoidettua monet rästiin jääneistä asioista. Tämä loma oli myös siinä mielessä erilainen, että pääsimme muuttamaan väliaikaiseen vuokrakaksioon lähemmäksi työpaikkaa. Samalla alkoi kuolettava oman talon myyntiprosessin etenemisen odottelu.

Sijoituksiin sain laitettua lomarahoista pienen siivun, siltä rintamalta ei sen kummempaa uutta. Lomalla perinteisesti tulee myös kulutettua enemmän kuin normaalisti, sillä mitäpä iloa vapaa-ajasta on, ellei sitä voi käyttää itselleen tärkeiden asioiden parissa. Grillaamista ja kaljanjuontia siis!

Lomalla tuli myös päivitettyä ajoneuvo tilavampaan malliin. Samalla maksoin edellisen auton rahoituksen pois, ja ensimmäistä kertaa pariin vuoteen ajan velattomalla autolla. Puskurirahastoon tämä teki melkoisen loven, joten talvi täytynee käyttää puskurirahaston tekohengityksen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti